Address: Riddargatan 12, Stockholm 08-6114300

Behandlingar

Naprapati
Naprapater förebygger och behandlar funktionsrubbningar och smärttillstånd i rörelse och stödorganen. Genom att behandla både muskler och leder nås en bättre funktion och rörlighet i hela kroppen. Denna helhetssyn är själva kärnan i naprapatin. Boka en tid hos vår naprapat Hans Castergren på 08-611 43 00

Idrottsmassage
Idrottsmassage innebär en djupgående massage som fokuserar på att öka blodgenomströmningen och för att släppa på spänningar samt stela muskler i kroppen. Idrottsmassage fungerar utmärkt som en del av din fysiska återhämtning. Boka din massage hos Teresa Husén på 08- 611 43 00.

Nutrition
Kostens inverkan på kroppen handlar inte bara om vikt och träningsresultat, utan påverkar i stor grad hur pigga vi känner oss, hur magen fungerar, hur näringsupptaget ser ut, hur vår hud, våra naglar och vårt hår mår m.m. Vi har både kostrådgivare och näringsterapeut som med djupgående analyser av din nuvarande kost kan förstå hur du mår och fungerar, för att därefter utveckla det optimala kostupplägget så att din kropp och ditt näringsupptag ska fungera så bra som möjligt.

PRIS BEHANDLINGAR

  • Naprapati/Kiropraktik 25 min, 800 kr
  • Naprapati/Kiropraktik; nybesök, 1 000 kr

Hantering av dina personliga uppgifter