Address: Riddargatan 12, Stockholm 08-6114300

Medarbetare

 

Patricia Stenius – Kiropraktor och TeamTraining Coach

 
 
 
”Det är aldrig försent för något, du måste bara göra det nu och inte sen”
 

Jag har tävlat i allt från luftgevärsskytte till rullstolsdans och har 100-tals timmar Mario Cart spelande i ryggen. Just nu är det tyngdlyftning och crossfit som tar upp mycket av min träningstid och med VM i tyngdlyftning i november och en lagsatsning i crossfit till Crossfit Games så har det blivit en hel del träning.I och med träningen har jag fått ett intresse för kroppens funktion och form.

Jag som kiropraktor vill gärna jobba med dig både på bänken med behandlingar och i gymmet med träningen. Jag vill att du efter en behandling ska känna att du fått ut något av den och även fått med dig något för att kunna hjälpa dig själv att bli bättre.

Utbildning:
Leg. Kiropraktor
Dipl. Massör
 
Följ Patricia på instagram: @strenius
 
 

 Heidi A. Laurentinsson – Personlig Tränare, TeamTraining Coach och receptionsansvarig

 

”Keep it simple!”

Sedan examen 2001 har jag jobbat med träning och hälsa på heltid. Under åren har jag finslipat mina kunskaper och vidareutbildat mig samt provat på olika träningsinriktningar. Min specialitet under flera år har varit ”Holistic Health”, helhetshälsa. Poängen med detta är att man i träningen inkluderar välmående både i kroppen och i ”knoppen” samt kosthållning. Tänk en stol med tre ben; saknas ett ben så välter hela stolen. Jag anser att träningen framförallt ska vara individ anpassad, men också rolig; den bästa träningen är träningen som blir av!

Holistisk hälsa = Fysisk hälsa; 6 fundamentala rörelsemönster, Mental hälsa; vikten av återhämtning, stresshantering, Kosthållning; t.ex ”Metabolic Type” (äta rätt för ”sina gener”)

Utbildning:
Lic Personlig Tränare
Bachelor of Science in Health & Exercise Science
Lic Holistic Lifestyle Coach, Level 1 och 2
 
 

Sebastian Lindberg – Personlig Tränare, TeamTraining Coach

”Veni, vidi, vici”

En sprallig grabb som tidigare spelat mycket bollsport, framförallt hockey. Hockeyn gav mig snedställningar som äntligen, efter en hel del slit,börjar försvinna. Jobbet med att försöka få bort snedställningarna har gjort mig rik på erfarenhet och kunskap. Nuförtiden är det mest gymnastik, tyngdlyftning och allt däremellan som gäller. Efter många år av egen träning och träning av andra börjar jag äntligen hitta mitt sätt att se på träning, rörelse och hälsa. Under dessa år har helheten blivit viktigare och viktigare, jag ser, förstår och prioriterar helheten. Att ha en kropp som är balanserad, rörlig och skapar sunda rörelser utan smärta är så mycket viktigare än att träna tungt. Samtidigt som det även är en förutsättning för att bli stark på riktigt.

Om det förr var ett estetiskt yttre som var viktigt för mig, är det nu en balanserad och optimerad rörelseapparat som gäller, med ett välmående som heter duga på toppen! När vi rör oss sunt kan vi träna tungt.

Utbildning:
Lic Personlig Tränare
Funktionell Atletisk rörelseträning -FAUK
Lic Kostrådgivare Kost och näringslära vid träning Alternativ träning Funktionell rörelsetränare Kettlebell  instruktör TRX instruktör individ/grupp
 
 
 

Hans-Olov Castergren – Naprapat, TeamTraining Coach

”Det man är bra på är roligt. Tränar man allsidigt, blir ju plötsligt allting kul!”

Efter att ha jobbat som naprapat/medicinskt ansvarig med olika idrottslag inom innebandy, ishockey, fotboll och även rehabansvarig för olika företag, har jag nu äntligen hamnat på UCSP. Jag vill hjälpa kunder att slippa smärta i onödan, att bygga upp stabilitet och styrka från en optimalt fungerande rörelseapparat. Med teamet på UCSP kan alla känna sig trygga!

Utbildning
Dipl. Massör
Leg. Naprapat Diverse fristående manipulationskurser och nervmobilisering Dry Needling
 
 Följ Hasse på Instagram: @naprapathasse
 

Anton Engström Cederflod – Personlig tränare och Team Training Coach

 

Att vara fysisk aktiv har alltid varit ett viktigt inslag i mitt liv och att hjälpa samt inspirera andra till ett friskare och starkare liv är något jag verkligen brinner för. Att ständigt utvecklas som person men även i min tränarroll är något jag alltid strävar efter för att kunna hjälpa andra på bästa sätt. När det kommer till min egen träning och min filosofi kring den så tror jag att variation i är nyckeln till att få våra kroppar att må bra, röra sig obehindrat och smärtfritt. Kroppen sitter ihop och ska tränas där efter, kroppen kan röra sig i alla rörelseplan och vi bör röra oss därefter.

 Hur jag arbetar kan se olika ut beroende på vem jag har framför mig då vi alla lever olika liv och har olika förutsättningar, så därför ska träningen vara individanpassad efter hur ditt liv ser ut och dina mål oavsett om du vill kunna röra dig bättre i din vardag, bli smärtfri eller bli bättre inom din idrott. 

 Följ Anton på Instagram: @deodoranton

Charlotte Holmqvist – Team Training Coach och löpcoach

 
 

Gustav Pettersson – Personlig tränare och Team Training Coach

 
 
 

Oscar Andersson – Team Training Coach

Jag är född och uppvuxen i Västerås och är relativt nyinflyttat till Stockholm.
Träning har alltid varit en stor del av mitt liv och under åren har det varit hockey, innebandy och långdistanslöpning; för tillfället är det CrossFit som gäller. I  över 4 år har jag nu coachat CrossFit samt Funktionell Träning därav 3,5 år i Västerås på Factorgym och sedan januari 2018 på CrossFit Nordic.
Som coach älskar jag kontakten med nya människor och att få kunderna att utvecklas. Det som driver mig är sambandet mellan kroppen och träningseffekten på den och hur träningen kan verkligen påverka hela livet positivt!

Peter Szabo – Naprapat

 
 

Frida Lindström – VD, Personlig tränare, TeamTraining Coach, Yogalärare

 
  

”You attract what you are, not what you want. If you want great, then be great.

Jag brinner för att inspirera till träning och god hälsa. För mig handlar god form om att ha en funktionell kropp, där musklerna samspelar med varandra, där du kan röra dig smidigt i alla olika rörelseplan. Där du hittar en balans i livet med allt vad det innebär, mellan jobb, familj, träning och kost.

Att allt hör ihop, kost, sömn, träning och återhämtning/vila är naturligtvis väldigt viktiga pelare men även tankar och känslor påverkar mer än vi tror.

Att få möjligheten att arbeta med ett team som vi är på UCSP, som verkligen brinner för att få människor att optimera sin hälsa oavsett träningsbakgrund, om det så är att förenkla vardagen eller tävla på elit nivå är få förunnat. Att möta våra kunder där de är i dag och leda dem dit de vill är vår målsättning.

Utbildning:
Lic Personlig tränare
Lic Istha Yogalärare
Lic Funktionell rörelse tränare
Lic Kostrådgivare
Lic Holistic Lifestyle Coach,
Level 1 Heartmath coach
CrossFit Level 1 Trainer
 
Följ Frida på Instagram: @fridaflow
 
  
Wilma Eriksson – Receptionist