Behandlingar

Våra Naprapater Hans Castergren & Peter Szabo jobbar med att återställa nervsystemet för att kroppen ska få läka sig själv snabbare. Kroppen är en självläkande maskin men behöver hjälp för att återfå sin fulla potential.

Boka en tid hos vår naprapat
Hans Castergren på 08-611 43 00
Peter Szabo på 08-611 43 00

Våra Naprapater Hans Castergren & Peter Szabo har många års erfarenhet att hjälpa sina patienter med just detta. Vi har som mål att jobba så enkelt som möjligt och hjälpa dig med dina smärta men också ge dig vägledning på din resa tillbaka. Vi jobbar med nervsystemet som leder information i vår kropp både in och ut och detta gör vi med genom justeringar och träning. När en smärta uppstår så är det nervsystemet som skickar ut en första signalen på att något inte stämmer i kroppen, din bägare har runnit över.

Våra Naprapater jobbar med en teknik som kallas dropteknik och till detta används en speciell bänk som är mycket skonsammare för patienten eftersom inte samma kraft och obekväma positioner behöver åtas. Genom denna teknik justeras nervsystemet. Kroppen tar in en massa information som skickas in i kroppen och hjärnan för att tolkas och till det reagerar vi med att skicka ett svar och det svaret är inte alltid fördelaktigt för vår kropp och kroppen börjar kompensera för en rörelse som skapar smärta

Boka en tid hos vår naprapat
Hans Castergren på 08-611 43 00
Peter Szabo på 08-611 43 00

Nutrition

Kostens inverkan på kroppen handlar inte bara om vikt och träningsresultat, utan påverkar i stor grad hur pigga vi känner oss, hur magen fungerar, hur näringsupptaget ser ut, hur vår hud, våra naglar och vårt hår mår m.m. Vi har både kostrådgivare och näringsterapeut som med djupgående analyser av din nuvarande kost kan förstå hur du mår och fungerar, för att därefter utveckla det optimala kostupplägget så att din kropp och ditt näringsupptag ska fungera så bra som möjligt.

Boka en tid med vår näringsterapeut
Gustav Pettersson på 08-611 43 00
Näring och livsstilscoaching, 1500kr

PRIS BEHANDLINGAR

Naprapati, 800 kr

INTRESSERAD?

Är du intresserad av att börja träna med oss?

Fyll i dina uppgifter i vårt intresseformulär så återkommer vi till dig med mer information.