Inför Ditt Besök

Entrén

Vi önskar att blanda in fler sinnen på UCSP, en avkopplande miljö med en mix mellan hårt och mjukt. Om du har din mobil, sätt den på ljudlös även om du lämnar den i skåpet. Vi är del av ett större sammanhang och vi värnar om den familjära och omtänksamma känslan.

Vatten

Fyll på med vatten både innan, under och efter ditt pass. Vi har renat vatten vid receptionen, där finns även obehandlat havssalt för att återställa elektrolytbalansen i kroppen.

Klädsel

Klä dig bekvämt. I anläggningen gäller klädkod med både underdel och överdel. Yoga praktiserar vi barfota.

Receptionen

Vi vill ge dig personlig och varm service och vi hjälper dig med allt ifrån bokningar till att svara på dina frågor. Vi har stort utbud av smoothies med fina råvaror. Vi har dessutom bars, nötter, kokosvatten, gummiband med mera till försäljning.

Checka in i tid

Kom gärna i god tid innan klassen, behandlingen eller din tid för Personlig Träning så du hinner ta några andetag, värma upp om du ska träna och förbereda dig mentalt och fysiskt innan ditt pass. Detta för att få ut bästa effekt av din träning. När du besöker oss för första gången guidar vi dig självklart runt anläggningen och tar hand om dig på bästa sätt.

Omklädning

I våra omklädningsrum finns handduk, låsbara skåp, hårtork, duschprodukter och ansiktskräm med mera.

Du behöver inte släpa hänglås eller handduk. I vårt svarta medlemskap erbjuder vi även klädtvätt. Handdukar och kläder lägger ni i tvättkorgen.

Anläggningen

Alla är välkomna att träna hos oss oavsett ålder, kön eller träningsbakgrund. I anläggningen hjälper vi alla till att hålla ordning, vi hälsar på varandra och respekterar andra i anläggningen.

Medarbetarna

Vi är stolta över att ha ett så fint medarbetarteam på UCSP; djup kompetens med lite olika specialkompetenser.  Alla personliga tränare och naprapater håller Teamtrainingklasser för att vi ska lära känna er medlemmar bättre och såklart för att vi alla älskar träning.

BODY & MINDSALEN

I vår härliga body & mindsal vill vi skapa njutning för både kropp och själ. Vi erbjuder SomaMove, Yogaflow och YinYoga. Du jobbar utifrån din egen förmåga och utvecklar i din takt. I salen finns yogamattor, klossar, bolster, filtar, bälten och ögonkuddar.

Varmt välkommen att kontakta oss för konsultation eller frågor.

E-post: reception@ucsp.se

Tel: 08 – 611 43 00

Hantering av dina personliga uppgifter »

INTRESSERAD?

Är du intresserad av att börja träna med oss?

Fyll i dina uppgifter i vårt intresseformulär så återkommer vi till dig med mer information.