HÖSTENS KURSER

Vi vill lysa upp i höstmörkret med nya kunskaper och därför har vi späckat vårt schema med workshops och kurser. Vårt medarbetar-team besitter många olika spetskompetenser och dessa vill vi dela med oss av till er.

  • Cross Bas Workshop med Peter Szabo – vi vill att flera ska hitta in till våra cross-pass; en sjukt skön och rolig mix av teknik och tempo! För att känna sig bekväm i det sammanhanget och för att minimera skaderisken krävs en del tekniska förkunskaper gällande tyngdlyftning, mobilitet samt gymnastik. Dessa kommer Peter noggrant gå igenom vid workshop-tillfället. Boka in 16.00-17.30 den 21/10 i kalendern!
  • 4 Veckor till ett Slipat Löpsteg och ett Vassare Andetag med Frida Lindström och Charlotte Holmquist – med start den 5/11 och under de tre nästkommande torsdagarna kommer Frida och Charlotte coacha dig till ett skonsammare och mer effektivt löpsteg. Löpstyrka, bålstyrka, härliga intervallpass i Heartrummet, samt fokus på andning och smidighet genom yoga utlovas.
  • Workshop: Homoestas med Sebastian Lindberg – homoestas betyder ett stabilt och konstant tillstånd. Den 3/12 klockan 17.00-19.00 har du en chans att lära dig om hur du kan hjälpa kroppens arbete för att upprätthålla balans. Sebastian workshop kommer vidröra stress, hormoner, träning och kost samt vilka effekter de ger på vår övergripande hälsa. Allt för att skapa hållbar förändring inifrån och ut.

Självklart kommer alla dessa tillfällen vara i mindre grupper. Dels för att förhålla oss till rådande situation, men även för att ge möjlighet till personlig coachning och frågor. Boka dig gör du lättast via mail till reception@ucsp.se och tveka inte att ringa oss på 08-6114300 om du har några frågor.