Vår filosofi

 

Att prioritera sin kropp tycker vi är en självklar investering.

Balansen mellan fysisk aktivitet, återhämtning, sömn och hälsosam kost är viktiga delar i ett friskt liv. Vi vill inspirera till en hälsosam tillvaro där träningen blir en del av vardagen. Därför erbjuder vi på Under Construction individanpassad vägledning; för att du ska optimera dina träningsresultat - men även ditt välbefinnande och din motivation. Vi är alla olika som personer och har olika träningsvana. Därför är det viktigt att starta i rätt ände med anpassad träning och kost.

Vägen in till oss börjar med en konsultation följt av ett weaklink-test utfört av en av våra fysioterapeuter. Efter att vi lärt känna dig utses en personlig tränare efter dina behov som du får träffa på en startsession. Där får du hjälp med övningar som är anpassade efter din kropps styrkor och svagheter. Allt detta ingår i medlemskapet.

Vi arbetar med funktionell träning, vilket innebär att vi tänker och praktiserar rörelser istället för enskilda muskler - allt för att skapa goda rörelsemönster.

Stress och stillasittande påverkar vår kropp negativt och resulterar i dålig hållning samt nedsatt funktion. Allt handlar om att få kroppen att bli effektiv och fördela belastningar på ett korrekt sätt. Detta resulterar inte bara i en bättre idrottslig prestationsförmåga, utan även i ett allmänt ökat välmående.

Vi hjälper dig hela vägen. Välkommen in!

INTRESSERAD?

Är du intresserad av att börja träna med oss?

Fyll i dina uppgifter i vårt intresseformulär så återkommer vi till dig med mer information.