Medarbetare

- VD, Personlig tränare, TeamTraining Coach, Yogalärare

Följ Frida på Instagram: @fridaflow

”You attract what you are, not what you want. If you want great, then be great." Jag brinner för att inspirera till träning och god hälsa. För mig handlar god form om att ha en funktionell kropp, där musklerna samspelar med varandra, där du kan röra dig smidigt i alla olika rörelseplan. Där du hittar en balans i livet med allt vad det innebär, mellan jobb, familj, träning och kost. Att allt hör ihop, kost, sömn, träning och återhämtning/vila är naturligtvis väldigt viktiga pelare men även tankar och känslor påverkar mer än vi tror. Att få möjligheten att arbeta med ett team som vi är på UCSP, som verkligen brinner för att få människor att optimera sin hälsa oavsett träningsbakgrund, om det så är att förenkla vardagen eller tävla på elitnivå är få förunnat. Att möta våra kunder där de är i dag och leda dem dit de vill är vår målsättning.

Utbildning:

Lic Personlig tränare
Lic Istha Yogalärare
Lic Funktionell rörelse tränare
Lic Kostrådgivare
Lic Holistic Lifestyle Coach,
Level 1 Heartmath coach CrossFit Level 1 Trainer

Följ Frida på Instagram: @fridaflow

– Personlig Tränare, TeamTraining Coach och receptionsansvarig

”Keep it simple!”

Sedan examen 2001 har jag jobbat med träning och hälsa på heltid. Under åren har jag finslipat mina kunskaper och vidareutbildat mig samt provat på olika träningsinriktningar. Min specialitet under flera år har varit ”Holistic Health”, helhetshälsa. Poängen med detta är att man i träningen inkluderar välmående både i kroppen och i ”knoppen” samt kosthållning. Tänk en stol med tre ben; saknas ett ben så välter hela stolen. Jag anser att träningen framförallt ska vara individ anpassad, men också rolig; den bästa träningen är träningen som blir av!

På Under Construction jobbar jag nära Frida sen 10 år tillbaka och hjälper henne att driva anläggningen. Jag sköter mycket av den dagliga driften så du kommer att träffa mig i receptionen, men även på gymgolvet då jag instruerar även TeamTraining samt coachar privata kunder.

Utbildning:
Lic Personlig Tränare
Bachelor of Science in Health & Exercise Science
Lic Holistic Lifestyle Coach, Level 1 och 2

- Personlig Tränare, TeamTraining Coach

Jag har levt hela mitt liv kretsande kring rörelse och hälsa på insida och utsida. Att må så bra som möjligt är för mig en ständig strävan. Vägen för mig har varit en utforskningsresa som ledde mig till viktiga insikter om mig och min träning. Insikter och principer som jag nu baserar min livsstil/rörelse kring och förmedlar i mötet med dig som människa. 

Jag är ständigt törstande efter ny kunskap och har precis läst färdigt en kurs om människans fysiologi på KI.

Att vara stark inifrån och ut, med balans, rörlighet och kontroll genom så stort rörelseomfång som möjligt är min devis. Jag ser på kroppen som en enhet där vi skapar kraft genom sammanlänkad anspänning. Jag börjar leva mer och mer som jag lär och vill hjälpa dig på din väg. 

Jag vill att du ska få tillbaka så mycket avkastning som möjligt på den tiden du investerar. Kvalitet före kvantitet!

Jag specialiserar mig på gymnastisk styrka, rörlighet/kroppskontroll, skadeproblematik och olympiska lyft.

Personlig tränare, movement coach, yogainstruktör och kostrådgivare.

- Personlig Tränare, TeamTraining-coach

För mig var det ett självklart val att i vuxen ålder jobba med träning och hälsa. Jag har själv idrottat hela mitt liv och är idag en ambitiös hobbylöpare.

I mitt yrkesliv har jag förutom jobbet som tränare även hållit på mycket med utbildning och vidareutveckling av framtidens tränare. Brinner för att lära mig mer om kroppens och dess komplexitet.

Mig ska du söka dig till om du vill utveckla din löpning eller din allmänna styrka. Jag är noggrann och vill att du som klient hela tiden har en strävan efter att utvecklas och bli bättre. Är idrottsvetare i grunden men med mycket vidarutbildning och spets inom konditionsträning och styrka för löpare där jag själv även driver mitt egna koncept.

- Personlig Tränare, TeamTraining-coach, massör

Lugn, lojal och positiv är tre sidor som jag är stolt över att ha när jag är på jobbet.
Jag tyckte verkligen om det du beskrev med hur ni jobbar. Att ni hjälper varandra och har den där teamkänslan. Det är superviktigt för mig på en arbetsplats, att alla mår bra och att man tar hand om varandra. Jag mår bra när jag får ta hand om andra och även att umgås med likasinnade.

En sida jag även har är att jag sätter höga krav på mig själv. Tidigare i livet gjorde det att jag satte för mycket press på mig själv men har lärt mig på vägen att vara mer lugn i det och att göra mitt bästa är det enda man kan. Denna sida samt min nyfikenhet får mig att ständigt utvecklas och vilja lära mig mer.

- Personlig Tränare, TeamTraining-coach, massör

Jag har alltid haft ett brinnande intresse för träning och hälsa. Började redan som 7 åring med dans och har ägnat större delen av mitt liv till det. Den funktionella träningen har alltid legat som en grund för att kroppen ska hålla och orka prestera. Yogan kom till mig för ca 10 år sen. Och där hittade jag hem. För att kroppen ska orka med allt vad livet erbjuder och ha en balans tror jag att du behöver oka samman det yttre med det inre. Det fysiska med rörlighet och återhämtning. Jag utgår alltid från individen och ser på kroppen och sinnet som en helhet.

Utbildning:
Lic Personlig Tränare
Yoga-lärare
Diplomerad friskvårdsmassör
Balettakademins yrkesutbildning
House of Shapes dansutbildning

- Dipl. Näringsterapeutmed funktions medicinskt fokus. T.R.E utbildare och coach 

Med ett OS brons från 2000 (simning) har Louise erfarenheter av topp idrotts livets fram och baksidor.  De senaste 15 åren har hennes fokus varit att inspirera & utbilda andra atleter och vardags hjältar till optimerad prestation, funktion & hälsa. 
Genom sitt helhets perspektiv, passion för vår body mind connection, vägleder hon hur hur du kan använda livstil och näring som medicin.
 
”Their is no such thing as over training - there is only under recovery”
 
Louise erbjuder blodprover och funktion medicinska tester för både optimering och utredning av tillfälliga obalanser samt mer kroniska tillstånd.  Allt för att hitta ”roten” / orsaken till problemet och för att individ anpassa kost, återhämtning och läkning till den unika individen.
 
  • Mage Tarm obalanser.
  • Energi Brist / Utmattning.
  • Svårt att läka efter skador.
  • Sömn utmaningar.
  • Nedsatt immunförsvar.
 
Louise vägleder klinter i ”Body Mind Connection” - genom olika avslappnings verktyg för optimal återhämtning, hon är bla utbildad i T.R.E - Tension Trauma Release Exersices. 
 
Dipl. Näringsterapeut med functions medicinsk fokus.
Heartmath professional
Firstbeat Certified
TRE Provider
Energy Medicin Light Body School A. Villoldo.

Varmt välkommen att kontakta oss för konsultation eller frågor.

reception@ucsp.se

Tel: 070-436 84 90

Hantering av dina personliga uppgifter