Medarbetare

- VD, Personlig tränare, TeamTraining Coach, Yogalärare

Följ Frida på Instagram: @fridaflow

”You attract what you are, not what you want. If you want great, then be great." Jag brinner för att inspirera till träning och god hälsa. För mig handlar god form om att ha en funktionell kropp, där musklerna samspelar med varandra, där du kan röra dig smidigt i alla olika rörelseplan. Där du hittar en balans i livet med allt vad det innebär, mellan jobb, familj, träning och kost. Att allt hör ihop, kost, sömn, träning och återhämtning/vila är naturligtvis väldigt viktiga pelare men även tankar och känslor påverkar mer än vi tror. Att få möjligheten att arbeta med ett team som vi är på UCSP, som verkligen brinner för att få människor att optimera sin hälsa oavsett träningsbakgrund, om det så är att förenkla vardagen eller tävla på elitnivå är få förunnat. Att möta våra kunder där de är i dag och leda dem dit de vill är vår målsättning.

Utbildning:

Lic Personlig tränare
Lic Istha Yogalärare
Lic Funktionell rörelse tränare
Lic Kostrådgivare
Lic Holistic Lifestyle Coach,
Level 1 Heartmath coach CrossFit Level 1 Trainer

Följ Frida på Instagram: @fridaflow

– Personlig Tränare, TeamTraining Coach och receptionsansvarig

”Keep it simple!”

Sedan examen 2001 har jag jobbat med träning och hälsa på heltid. Under åren har jag finslipat mina kunskaper och vidareutbildat mig samt provat på olika träningsinriktningar. Min specialitet under flera år har varit ”Holistic Health”, helhetshälsa. Poängen med detta är att man i träningen inkluderar välmående både i kroppen och i ”knoppen” samt kosthållning. Tänk en stol med tre ben; saknas ett ben så välter hela stolen. Jag anser att träningen framförallt ska vara individ anpassad, men också rolig; den bästa träningen är träningen som blir av!

På Under Construction jobbar jag nära Frida sen 10 år tillbaka och hjälper henne att driva anläggningen. Jag sköter mycket av den dagliga driften så du kommer att träffa mig i receptionen, men även på gymgolvet då jag instruerar även TeamTraining samt coachar privata kunder.

Utbildning:
Lic Personlig Tränare
Bachelor of Science in Health & Exercise Science
Lic Holistic Lifestyle Coach, Level 1 och 2

- Personlig Tränare, TeamTraining Coach

Jag har levt hela mitt liv kretsande kring rörelse och hälsa på insida och utsida. Att må så bra som möjligt är för mig en ständig strävan. Vägen för mig har varit en utforskningsresa som ledde mig till viktiga insikter om mig och min träning. Insikter och principer som jag nu baserar min livsstil/rörelse kring och förmedlar i mötet med dig som människa. 

Jag är ständigt törstande efter ny kunskap och har precis läst färdigt en kurs om människans fysiologi på KI.

Att vara stark inifrån och ut, med balans, rörlighet och kontroll genom så stort rörelseomfång som möjligt är min devis. Jag ser på kroppen som en enhet där vi skapar kraft genom sammanlänkad anspänning. Jag börjar leva mer och mer som jag lär och vill hjälpa dig på din väg. 

Jag vill att du ska få tillbaka så mycket avkastning som möjligt på den tiden du investerar. Kvalitet före kvantitet!

Jag specialiserar mig på gymnastisk styrka, rörlighet/kroppskontroll, skadeproblematik och olympiska lyft.

Personlig tränare, movement coach, yogainstruktör och kostrådgivare.

Naprapat, TeamTraining Coach

Följ Hasse på Instagram: @naprapathasse

”Det man är bra på är roligt. Tränar man allsidigt, blir ju plötsligt allting kul!”

Efter att ha jobbat som naprapat/medicinskt ansvarig med olika idrottslag inom innebandy, ishockey, fotboll och även rehabansvarig för olika företag, har jag nu äntligen hamnat på UCSP. Jag vill hjälpa kunder att slippa smärta i onödan, att bygga upp stabilitet och styrka från en optimalt fungerande rörelseapparat. Med teamet på UCSP kan alla känna sig trygga!

Utbildning
Dipl. Massör
Leg. Naprapat Diverse fristående manipulationskurser och nervmobilisering Dry Needling

Följ Hasse på Instagram: @naprapathasse

- Massör

    Jag är en person som älskar tjusningen med kontraster. Trivs i storstan men har ett stort behov av skogen för återhämtning, har gärna stor fest med vänner men trivs också i mitt eget sällskap. Träningen är inget undantag, älskar högt tempo där svetten lackar, gärna kamsportsinspirerat, men mår fantastiskt bra av en lugn yoga.
 
    Jag började träna regelbundet efter första barnet för 26 år sedan och har fortsatt sedan dess. Träning för mig handlar om lust, glädje och att känna mig stark både fysiskt och mentalt.
 
    Utbildade mig till massageterapeut 2010 och har jobbat som företagsmassör parallellt med kontorsjobb. Det bästa med massagen är att få hjälpa människor till en stunds nedvarvning i vår stressiga vardag. Återhämtningen som är livsviktig, är en bristvara för många idag. Alla andra fördelar med massagen ser jag som en ren bonus.

- Dipl. Näringsterapeutmed funktions medicinskt fokus. T.R.E utbildare och coach 

Med ett OS brons från 2000 (simning) har Louise erfarenheter av topp idrotts livets fram och baksidor.  De senaste 15 åren har hennes fokus varit att inspirera & utbilda andra atleter och vardags hjältar till optimerad prestation, funktion & hälsa. 
Genom sitt helhets perspektiv, passion för vår body mind connection, vägleder hon hur hur du kan använda livstil och näring som medicin.
 
”Their is no such thing as over training - there is only under recovery”
 
Louise erbjuder blodprover och funktion medicinska tester för både optimering och utredning av tillfälliga obalanser samt mer kroniska tillstånd.  Allt för att hitta ”roten” / orsaken till problemet och för att individ anpassa kost, återhämtning och läkning till den unika individen.
 
  • Mage Tarm obalanser.
  • Energi Brist / Utmattning.
  • Svårt att läka efter skador.
  • Sömn utmaningar.
  • Nedsatt immunförsvar.
 
Louise vägleder klinter i ”Body Mind Connection” - genom olika avslappnings verktyg för optimal återhämtning, hon är bla utbildad i T.R.E - Tension Trauma Release Exersices. 
 
Dipl. Näringsterapeut med functions medicinsk fokus.
Heartmath professional
Firstbeat Certified
TRE Provider
Energy Medicin Light Body School A. Villoldo.

- Receptionist

I grund och botten är jag en tjej från Leksand som flyttat hit till Stockholm för att studera på Stockholms Universitet. Under min uppväxt så ägnade jag mig åt många olika idrotter, men under tonåren så låg allt mitt fokus på innebandy. Härligt att ingå i ett lag och kunna stötta varandra i både med- och motgångar. Nu när jag lagt innebandyn åt sidan så är det gym- och gruppträning tillsammans med löpning och promenader som jag trivs att sysselsätta mig med för att må bra.

Mitt intresse för träning tillsammans med kost, hälsa och livsstil som en helhet gjorde att jag kontaktade Frida för ett PT-upplägg och på den vägen är det. Från första dagen jag klev in här på anläggningen så har det känts så rätt. Att kunna kombinera mina studier med jobb här på UCSP känns så kul och bra då jag får sådan fin och glad energi både från kollegor och medlemmar. Det är en riktig vinst att få ha UCSP som mitt andra hem här i stan!

- Personlig Tränare, TeamTraining-coach

Jag har alltid haft ett brinnande intresse för träning och hälsa. Började redan som 7 åring med dans och har ägnat större delen av mitt liv till det. Den funktionella träningen har alltid legat som en grund för att kroppen ska hålla och orka prestera. Yogan kom till mig för ca 10 år sen. Och där hittade jag hem. För att kroppen ska orka med allt vad livet erbjuder och ha en balans tror jag att du behöver oka samman det yttre med det inre. Det fysiska med rörlighet och återhämtning. Jag utgår alltid från individen och ser på kroppen och sinnet som en helhet.

Utbildning:
Lic Personlig Tränare
Yoga-lärare
Diplomerad friskvårdsmassör
Balettakademins yrkesutbildning
House of Shapes dansutbildning

- Personlig Tränare, TeamTraining-coach

För mig var det ett självklart val att i vuxen ålder jobba med träning och hälsa. Jag har själv idrottat hela mitt liv och är idag en ambitiös hobbylöpare.

I mitt yrkesliv har jag förutom jobbet som tränare även hållit på mycket med utbildning och vidareutveckling av framtidens tränare. Brinner för att lära mig mer om kroppens och dess komplexitet.

Mig ska du söka dig till om du vill utveckla din löpning eller din allmänna styrka. Jag är noggrann och vill att du som klient hela tiden har en strävan efter att utvecklas och bli bättre. Är idrottsvetare i grunden men med mycket vidarutbildning och spets inom konditionsträning och styrka för löpare där jag själv även driver mitt egna koncept.

- Receptionist

Mig hittar du i receptionen här på UCSP!

När du inte finner mig i anläggningen så är jag antagligen i gymnastikhallen där jag spenderar mycket tid både som tränare och som aktiv. Truppgymnastik är sporten som jag totalt fallit pladask för, och det är genom den mitt brinnande intresse för allsidig träning vuxit fram.

Det bästa med mitt jobb är att man ständigt omges av grymma medlemmar och träningsglädje. Dessutom får jag ju jobba med ett av mina största intressen som är hälsa och välbefinnande... Och så lär jag mig nya saker varje dag!

Varmt välkommen att kontakta oss för konsultation eller frågor.

reception@ucsp.se

Tel: 070-436 84 90

Hantering av dina personliga uppgifter