Tjänster

Start
För att du ska få den bästa starten på din träning ingår UCSP Startpaket för alla nya medlemmar. Du börjar med att träffa vår naprapat som utför ett Weaklink-test vilket innebär en utredning av dina muskelobalanser. Därefter följer en träff med din personliga tränare som följer upp resultatet av Weaklink-testet och hjälper dig att arbeta fram en symmetrisk rörelsefunktion i kroppen. Din PT möter dig alltid där du är och leder dig mot dina personliga mål med rolig och effektiv träning.

Personlig Träning
Din personliga tränare finns där för att lära ut, motivera och inspirera dig i din träning, allt för en god upplevelse och bästa resultat. Genom att helt och hållet fokusera på dig, dina förutsättningar och dina personliga mål får du optimal effekt av din tid hos oss. Bland våra tränare finns bred kompetens, allt från löpträning och styrkelyft till korrektiv- och mental träning. Med olika bakgrund och utbildning, matchar vi tränare efter dina individuella behov och önskemål.

Team Training
För den som föredrar att träna i grupp men samtidigt ser fördelen med en personlig tränare finns inspirerande Team Training-pass att tillgå. I grupper om fyra till åtta personer växer lagkänslan fram och deltagarna peppar varandra. Utbudet av pass varierar, allt ifrån yoga och rörlighetsträning till tuffa konditions- och styrketräningspass. Den personliga tränaren instruerar dig under passet och ser till att du får hjälp med utförande och teknik. Se schema på hemsidan här.

Behandlingar
Under taket på Under Construction finner du många olika kompetenser; bland annat naprati och idrottsmassage. Vi anser att alla är under ständig konstruktion och vi har som ambition att möta den breda målgruppen. För den som är drabbad av värk eller skador finns UCSP´s Behandlingar att ta hjälp av. Vi hjälper dig att komma till rätt person för att sedan fortsätta bygga upp din kropp och leda dig mot en smärtfri vardag.

Mind
För många är det inte bara fysiken som är utvecklingsbar, utan även den mentala balansen och styrkan. Hjärnan styr oss mer än vi tror och med ett ökat medvetande om oss själva kan vi hitta balanserade förhållningssätt till livet och vardagen.
Under UCSP Mind ligger våra Yogaklasser och vi erbjuder även PT -yoga. Se Team Training schema på hemsidan här.

Nutrition
Kostens inverkan på kroppen handlar inte bara om vikt och träningsresultat, utan påverkar i stor grad hur pigga vi känner oss, hur magen fungerar, hur näringsupptaget ser ut, hur vår hud, våra naglar och vårt hår mår. Vi har både kostrådgivare, näringsterapeut med inriktning funktionsmedicin som med djupgående analyser av din nuvarande kost kan förstå hur du mår och fungerar, för att därefter utveckla det optimala kostupplägget så att din kropp och ditt näringsupptag ska fungera så bra som möjligt.