Läs vad våra medlemmar säger om oss

Jenny Mjörnell
Jenny Mjörnell
”UCSP är inte bara ett gym, det är ett happy place! Frida och hennes fantastiska team är framför allt kunniga men också underbart härliga, de gör att träningen känns inspirerande, tuff, rolig och energifylld. Ett pass är inte det andra likt. Så med hjälp av lyhörda, ödmjuka och tuffa coacher (med ögon i nacken) får jag fina resultat i min träning och ett välmående sinne. Stort tack för det! Att vi medlemmar trivs på USCP och gillar varandra är också tydligt, det är lite av en familjekänsla. Det är helt enkelt rackarns glatt att gå till gymmet! Och för dig som inte provat Fridas yoga – gör det, den är fantastisk. Helt fantastisk!”    
Henrik Rydén
Henrik Rydén
”Jag har varit medlem hos UCSP sedan starten och dessförinnan på flera andra gym. Det är svårt att hitta en bättre kombination än den som finns på UCSP; personligt, fräscht, kanonläge, lagom befolkat, superba PTs och djäkligt bra utrustning. En förutsättning för mig var också ett gym där skåp/tvätt av träningskläder finns att tillgå så det går att spontanträna när man får en timmes lucka i det dagliga gnetet. Kort sagt – livet skulle bli gråare och tyngre utan UCSP!”
Anna Hellströmmer
Anna Hellströmmer
”UCSP ger mig fantastiska möjligheter att utvecklas i min träning med sin otroligt kunniga och professionella personal. Här kan jag ladda ny energi och hitta nya utmaningar i min träning. Spelar ingen roll hur stressad, trött eller sliten jag känner mig så snart jag kommer in på UCSP så kommer energin och glädjen tillbaka och när jag går därifrån, alltid med ett leende på läpparna längtar jag redan till nästa gång.”
Gunvor Engström
Gunvor Engström
”UCSP har under de senaste åren varit min energibrunn. Har haft behov av att komma tillbaka i form, framförallt efter ett antal problem med fötter, knä och handled. Det man möts av är en utpräglad professionalitet i yrket, vänlighet och ett genuint intresse för min personliga situation. Direkt man kliver in genom dörren så upplever man värmen från alla som arbetar där. Jag är kräsen. Alla bitar måste finnas på plats. Och det gör det i högsta grad på UCSP.”
Hans Ramel
Hans Ramel
”UCSP ger mig som motionär en fantastisk möjlighet att träna på samma sätt som världseliten. Genom UCSP avancerade tester kan jag följa min utveckling och prioritera träningen för att arbeta på mina svagheter. Min tennis har blivit bättre genom att jag blivit både starkare och snabbare.”